Pagina 1 van 2

1
2


website Nutswerk

 

Nutswerk BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en montage van kabels en leidingen. Het personeelsbestand bestaat uit ca 20 medewerkers waaronder grondwerkers, machinisten, monteurs, fitters, een boorploeg en kantoorpersoneel.

Ondanks dat Nutswerk een relatief klein bedrijf is, bezit het een enorme veelzijdigheid binnen het vakgebied.

Als u doorklikt naar de website, zult u een indruk krijgen van onze capaciteit en vakkennis.

 
sponsor_imagewebsite Minnaard Transport

Minnaard Transport is een logistiek dienstverlener gevestigd in Krabbendijke,op de as tussen de havens Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen. De focus van ons bedrijf ligt op het vervoer van food- en non-food-producten van en naar Frankrijk.

Minnaard Transport stelt zich ten doel haar opdrachtgevers, met behoud van flexibiliteit, een correcte uitvoering als-ook bewaking van haar logistieke processen te bieden.

Om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken werkt er bij Minnaard Transport een gemotiveerd team van capabele mensen, die dagelijks in de weer zijn om haar opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Om verdere invulling te geven aan haar doelstelling heeft het bedrijf een eigen moderne geconditioneerde vloot van ruim 45 eenheden en de beschikking over een grote chartervloot.

 
sponsor_imagewebsite Keurslager Rob van Velzen

Slagerij R.W. van Velzen

Dorpsstraat 84

4413 CE KRABBENDIJKE

(0113) 50 15 48

(slagerij Rob van Velzen heeft geen eigen website, maar De Keurslager wél)

 
sponsor_imagewebsite Autobedrijf P. van Beek & Zn

Autobedrijf P. van Beek & Zn

Oostpolderweg 1c

4413 NN  Krabbendijke

0113-503181

 
sponsor_imagewebsite PWG, your bodyguard !

PWG Bedrijfsveilige kleding BV is fabrikant van bedrijfs- en  veiligheidskleding en importeur van de Duitse Steitz  veiligheidsschoenen. Op het kerngebied Veiligheidskleding (waaronder  brandweerkleding) is PWG marktleider in Nederland.

Door haar  administratieve en logistieke organisatie heeft PWG de mogelijkheid om  zowel `bulkleveringen` als leveringen op gebruikersniveau probleemloos  uit te voeren. PWG is opgericht in 1910; de switch naar de huidige  kernactiviteiten is geleidelijk aan gemaakt in de jaren `60 van de  vorige eeuw.

De collecties van PWG komen tot stand in  samenwerking met KAM coördinatoren, veiligheidskundigen, PR-medewerkers  en niet in de laatste plaats de gebruiker! Alle kleding is  CE-gecertificeerd en voldoet aan de betreffende EN-normen. Dit moet wel,  omdat PWG specialist is op het gebied van normeringen op bedrijfs- en  veiligheidskleding.

PWG kan putten uit een reeks van Corporate  Identity (CI) projecten om de bedrijfskleding een persoonlijke tint te  geven. Het raadplegen van ons geeft u de garantie van een doelmatig  kledinggebruik, waarbij de bescherming van uw medewerkers voorop staat.  Artikelen van PWG zijn van een uitstekende kwaliteit en pasvorm.

Doorlopend  wordt de integrale kwaliteit door PWG geëvalueerd. U als klant weet  zich daardoor verzekerd van continue kwaliteit en optimale bescherming.  PWG is gespecialiseerd in advies, implementatie en onderhoud bij zowel  kleine, middelgrote en zeer grote bedrijven.

De dienstverlening  van PWG is gericht op een totaalpakket van ontwerp tot en met beheer.  Dankzij haar grote betrokkenheid kan PWG doelgerichte oplossingen bieden  voor al uw werknemers, ongeacht de werkzaamheden die zij verrichten, op  korte of lange termijn. Deze aanpak van elke opdracht is  oplossingsgericht, duidelijk en kostenbesparend.

 

 
sponsor_image